Ride by the Sea

ROOS Bouwadvies & Ontwerpbureau

Moderne woning te Hoogerheide

Centraal gelegen op Walcheren liggen de nieuwbouwplannen voor het bouwen van een Groepsaccomodatie.

 

Één van de accommodatiegebouwen is aan vervanging toe, hiervoor heb ik een nieuw ontwerp mogen maken.

 

Na een aantal schetsen en overleg met mijn opdrachtgever en gemeente kwam het ontwerp snel tot stand. De indeling had de opdrachtgever al goed over nagedacht, het moet flexibel zijn wat indeling betreft. Vijf gesegmenteerde 'appartementen' die onderling met elkaar verbonden kunnen worden. Zo kan men één of meerdere verblijven tegelijkertijd huren.


Een mooie luifel waaronder men heerlijk kan vertoeven maakt het geheel af.


 

Materialisering:

gevels: Potdekseldelen licht grijs.

plint; metselwerk donker grijs

dakpannen; donker grijs gebakken kleipan.

kozijnen: hout in de kleur wit.